Skip to content

Diensten

Medical Building Solutions B.V. coördineert de bouw en verbouwing van geconditioneerde ruimtes voor onder meer de medische sector en cleanroom industrie en staat daarnaast bedrijven bij op het gebied van advies, ontwerp, realisatie, inrichting en onderhoud van deze ruimtes.

Zoals onze projectafdeling u kan ontzorgen tijdens de bouw of verbouwing, kan onze serviceafdeling u volledig ontzorgen op het gebied van service en onderhoud. Daarvoor kunt u kiezen om een (all-in) onderhoudscontract af te sluiten voor de complete installatie en/of medische apparatuur. Wij focussen ons dan op het optimaal laten presteren van uw installaties, terwijl u zich zorgeloos richt op uw kernactiviteiten. Op die manier kunnen we u alle zorgen uit handen nemen.

Over Medical Building Solutions

We zijn een relatief jong, open bedrijf dat altijd eerlijk meedenkt met de klant. Zodoende geven we bij aanvang van een project aan wat we wel, maar ook zeker wat we niet kunnen. Onze ervaring leert namelijk dat in ons vakgebied eerlijkheid het langs duurt.

Contact

Ambachtweg 50
5731 AG Mierlo
info@mbsmail.nl

Meer informatie?

Vraag onze gratis digitale brochure aan