Skip to content

Advies

Als bouw- en adviesbureau hebben we de afgelopen vijftien jaar nationale en internationale projecten uitgevoerd op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten van gebouwen in zowel de medische sector als cleanroom industrie. Voor deze projecten bouwden we onder meer: behandel- en operatiekamers, (delen van) een praktijk of kliniek tot de volledige inrichting en natuurlijk ook complete cleanroom faciliteiten.

Om al deze projecten voor u te realiseren hebben we alle benodigde kennis in huis. Onze specialisten en ingenieurs organiseren elk gewenst onderdeel binnen een project en helpen op het gebied van beoordeling panden, vergunningsaanvraag, design, engineering, bouwkunde, luchtbehandeling, E- en W-installaties, medische gassen, gebouwmonitoring en het uiteindelijk opleveren van een kliniek met bijbehorende onderhoudscontracten.

Bij ons staat de klant centraal en worden wensen met de grootste zorg benaderd, besproken en uitgevoerd. Om de kwaliteit van onze diensten en producten hoog te houden, volgen wij geldende richtlijnen, wet- en regelgevingen op de voet. Dat doen we zodat we snel en zorgvuldig op wijzigingen in kunnen spelen en onze klanten altijd op deze gebieden van actuele informatie kunnen voorzien en adviseren.

Aankoopinspecties, bouwkundige keuringen, classificatie en normering

Om een goed beeld te krijgen van een project bezoekt onze adviseur de locatie die in aanmerking komt voor verbouwing om te beoordelen of deze geschikt is. Daarbij kijkt de adviseur naar de beoogde toepassing van het pand en houdt hierbij rekening met alle aspecten die hierbij van belang zijn.

Een van deze belangrijke aspecten bij een dergelijke inspectie is de mogelijke zone-indeling van het gebouw. Tijdens de inspectiefase maken wij al een globaal plan voor het project met het oog op een optimaal eindresultaat. Om u te helpen het juiste pand te kiezen, kunnen we zorgen voor de nodige bouwkundige keuringen.

Meer informatie?

Vraag onze gratis digitale brochure aan