Skip to content

Over ons

Medical Building Solutions B.V. coördineert de bouw en verbouwing van geconditioneerde ruimtes voor onder meer de medische sector en cleanroom industrie en staat daarnaast bedrijven bij op het gebied van advies, ontwerp, realisatie, inrichting en onderhoud van deze ruimtes.

Binnen ons bedrijf bundelen we meerdere kennisgebieden waaronder: bouwkunde, klimaatbeheersing (ook in het bijzonder voor infectiepreventie) en projectmanagement. Daarmee hebben wij alle benodigde kennis in huis om van ieder project een succes te maken.

We zijn een relatief jong, open bedrijf dat altijd eerlijk meedenkt met de klant. Zodoende geven we bij aanvang van een project aan wat we wel, maar ook zeker wat we niet kunnen. Onze ervaring leert namelijk dat in ons vakgebied eerlijkheid het langs duurt.

Zoals onze projectafdeling u kan ontzorgen tijdens de bouw of verbouwing, kan onze serviceafdeling u volledig ontzorgen op het gebied van service en onderhoud. Daarvoor kunt u kiezen om een (all-in) onderhoudscontract af te sluiten voor de complete installatie en/of medische apparatuur. Wij focussen ons dan op het optimaal laten presteren van uw installaties, terwijl u zich zorgeloos richt op uw kernactiviteiten. Op die manier kunnen we u alle zorgen uit handen nemen.

13

Marc Vermulst

Algemeen Directeur
8

Freek van de Groes

Manager Operations
2

Ger Spannenburg

Sales Manager
3

Maarten Ariaans

Projectmanager
martin2024

Martin Weijers

11

Johnny Schweitzer

Projectleider Elektra
tom2024

Tom van de Groes

Manager Service & Onderhoud
stefan2024

Stefan Janssen

Contractbeheerder Service & Onderhoud
4

Joris Lotte

Huismeester Services
Robert_

Robert Versteijne

Medisch Technoloog
silhouette

Roland Helsdingen

Naast advisering dragen we ook zorg voor renovatie, vervangings- en verduurzamingsprojecten.

Verspilling terugdringen is de makkelijkste manier om energie en zodoende ook kosten te besparen. Naast dat dit een wettelijke verplichting is, komen verschillende verduurzamingen van een gebouw ook in aanmerking voor subsidie. Dat maakt het investeren in verduurzaming al met al zeer aantrekkelijk.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact met ons op