Skip to content

Service & onderhoud

Zoals onze projectafdeling u kan ontzorgen tijdens de bouw of verbouwing, kan onze serviceafdeling u volledig ontzorgen op het gebied van service en onderhoud. Daarvoor kunt u kiezen om een (all-in) onderhoudscontract af te sluiten voor uw gebouw, installaties en/of medische apparatuur. Door intelligente toepassingen zijn wij in staat de kosten en storingen tot een minimum te beperken zodat u zich zorgeloos kunt richten op uw kernactiviteiten. 

Daarom plannen we het onderhoud aan uw gebouw, de installaties en apparatuur in uw bedrijf zo in dat de dagelijkse bedrijfsvoering hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Naast dat dit proactief werkt kunnen we zo in een vroeg stadium storingen voorkomen.

24/7 service en support

In geval van een storing zijn wij 24/7 bereikbaar voor service en support. Via één telefoonnummer en e-mailadres zijn we bereikbaar om vragen te beantwoorden en ieder probleem op te lossen. Het maakt niet uit of gaat over het herstel van de belangrijkste installaties en apparatuur binnen uw bedrijf of het afstellen van een deurdranger, kortom via dit telefoonnummer krijgt u altijd een oplossing.

Met behulp van afstandsbeheer is het mogelijk om bepaalde installaties op afstand uit te lezen en ze in sommige gevallen aan te sturen. Zodoende is het mogelijk om storingen tijdig te detecteren en er sneller op te anticiperen. Op deze manier is het in veel gevallen niet meer nodig voor een monteur om op locatie te moeten komen.

Naast dat preventief onderhoud en periodieke inspecties een wettelijke verplichting of zorgplicht zijn, zorgt dit vooral voor een bewezen rendementsverbetering en de veiligheid van u en uw werknemers.

Enkele belangrijke voordelen op een rij:

  • Het bijhouden van de laatste richtlijnen, normen en wet en regelgeving;
  • Minder downtime van uw operatiekamer (OK) of cleanroom;
  • Langere levensduur installaties;
  • Energiebesparende maatregelen;
  • Het ontlasten van de klant door contact met gebouwbeheerders en overheidsinstanties en onderaannemers over te nemen.

Meer informatie?

Vraag onze gratis digitale brochure aan